Άσε μας βρε Μόσιαλε!

Κοίτα ποιος μιλάει!

Εμφανίστηκε ως αλεξιπτωτιστής στο ΠΑΣΟΚ. Προσέφερε τις «υπηρεσίες» του δύο ολόκληρα χρόνια!

Βρέθηκε από βουλευτής Επικρατείας (διορισμένος) στη θέση του Υπουργού Επικρατείας (ξανά διορισμένος)

Α! να μην ξεχάσω και την πολύτιμη προσφορά στο ΙΣΤΑΜΕ (διορισμένος).

Και αφού αναδομήθηκε, σήκωσε και τη σημαία της εκσυγχρονιστικής και μεταρρυθμιστικής επανάστασης!

Άσε μας βρε Μόσιαλε!

Σήμερα εκτιμά ότι : «Το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικός χώρος, με τις δομές και τις στρατηγικές που είχε μέχρι τώρα, έκλεισε τον κύκλο του.» Επίσης εκτιμά ότι «ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μαζί εκφράζουν λιγότερο από το 8% – 9% των ψηφοφόρων που είναι κάτω των 55 ετών.»

Πότε αυγά, πότε πουλιά Μόσιαλε!

Με ποιο δικαίωμα μιλάς για το ΠΑΣΟΚ; Ποια η προσφορά σου και τι μπορείς να εκφράσεις;

Ξεχνάς ότι το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές δεν είναι άσχετο με τις δικές σου επιλογές! Ξέχασες νωρίς ότι αποτέλεσες έναν από τους στενούς συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού; Ξέχασες ότι στήριξες τις πολιτικές που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την απαξία; Ξέχασες ότι είσαι από τους κυρίως υπεύθυνους για τη μετάλλαξη του;

Υπάρχει μια ερώτηση η οποία ακόμη περιμένει την απάντηση της.

Σου είχε τεθεί σε διαδικασία στη Λάρισα , όταν με ύφος «χιλίων καρδιναλίων»  προσπαθούσες να μας πείσεις για την ορθότητα της επιλογής του μνημονίου και το μονόδρομο της σύγκρουσης με τις συντεχνίες!

Ήσουν ποτέ μέλος του ΠΑΣΟΚ; Είχες ποτέ την κάρτα μέλους;

Επειδή η απάντηση είναι γνωστή πάψε να ασχολείσαι με πράγματα παντελώς ξένα με εσένα! Τι δουλειά έχεις εσύ με το ΠΑΣΟΚ; Τι σχέση έχεις εσύ με την παράταξη;

Όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο!

12 thoughts on “Άσε μας βρε Μόσιαλε!

  1. Παράθεμα: H Σχέση Μόσιαλου ΠΑΣΟΚ είναι “Όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο”! « Το Μεγαλύτερο blog της πόλης

  2. Diavasa ego proigoumeno arthro diko sou kai itan kalo poli. Meta ego eida allou se ena xazoblog tis diloseis tou ser mosialos kai ekpiktos ekana paromies skepseis.

      • Όχι ότι διαφωνώ… Κάθε άλλο. Αυτοί οι ακαδημαϊκοί, γόνοι μεγαλοαστικών οικογενειών, που τάχα εκφράζουν το σύγχρονο κλπ, μου κάνουν λίγο…

  3. Ξέρεις αγαπητέ μου φίλε, το βρήκαν νομίζω επικερδές το …. σπορ.Ο κ. Τζήμερος θα πάρει λέει, με τον Μάνο, 770.000 €.Λοιπόν ας οργανωθούμε, κρίση υπάρχει, που ξέρεις?

    • Δυστυχώς ισχύει και αυτό… Με την ευκαιρία διάβασα ένα άρθρο σου (αν δεν κάνω λάθος) και μου άρεσε πολύ…

      • Σ΄ευχαριστώ, να επικοινωνούμε, τώρα στα δύσκολα και θα το ξαναστήσουμε όρθιο….

  4. Εσείς ποιος είστε; Και τι έχετε προσφέρει στην κοινωνία; Μάλλον ΠΑΣΟΚατζής είστε. Και να μην είστε, ποιος σας είπε ότι κάποιος για να πολιτευθεί πρέπει να έχει περάσει τον πρότερο βίο του στο κόμμα; Προς ενμέρωσή σας, ο Μόσιαλος ήταν στο Ρήγα. Ή μήπως δεν ξέρετε τι είναι αυτό; Αλλά δεν φταίτε εσείς, εμείς που σας διαβάζουμε, ένα ακόμα μη σοβαρό μπλογκ.

    • Δεν καταλαβαίνω τι λες! Το ότι ο Μόσιαλος ήταν στο Ρήγα το ξέρω καλύτερα από τον καθένα. Το πόσο καιρό ήταν στο Ρήγα και τι έκανε έχει ενδιαφέρον. Αλλά απ’ ότι φαντάζομαι δεν «έγινε γνωστός» από το Ρήγα… Ούτε «κατέλαβε θέσεις» από το Ρήγα… έτσι; Τώρα το τι δουλειά είχαν όλοι αυτοί οι «αλεξιπτωτιστές» στην πολιτική , αναλαμβάνοντας και θέσεις ευθύνης είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Σε τελική ανάλυση πρέπει να μάθεις να διαβάζεις και την κριτική. Εκτός και αν ο καθένας μας μπορεί να συμβιβαστεί με την αλλαγή του χρώματος, των πολιτικών θέσεων και των κομμάτων, αφού τα χρησιμοποιήσουν… Λυπάμαι που διάβασες ένα ακόμη μη σοβαρό μπλογκ. Επέλεξε να διαβάζεις άλλα πιο «σοβαρά» που σου χαιδεύουν τα αυτιά.

      • Αναλώνεστε κ.Ραούλη, δεν υπάρχει λόγος… Η κριτική οφείλει να είναι βάσιμη, για να είναι σεβαστή. Ξαναλέω πως στην πολιτική θέλουμε αλεξιπτωτιστές, δεν θέλουμε επαγγελματίες πολιτικούς γιατί οι δεύτεροι, είδατε και είδαμε που μας έφεραν. Καλύτερα άνθρωποι που έχουν διακριθεί στο χώρο τους και συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν έστω για λίγο σε αυτά που πρεσβεύουν, παρά 30 χρόνια συνδικαλιστές κρατικοδίαιτοι. Λυπάμαι που είστε κοντόφθαλμος. Σε κάθε περίπτωση δεν θα συνεχίσω την παρακολούθηση αυτής της συζήτησης, το επίπεδο είναι χαμηλό.

      • Καλύτερα να μην την παρακολουθήσεις γιατί αφού ζητάς στην πολιτική αλεξιπτωτιστές, προσδιορίζεις και την ποιότητα των ανθρώπων! Κανένας δεν μίλησε για επαγγελματίες πολιτικούς. Ταυτόχρονα όμως κανείς δεν μπορεί να αποδέχεται τους φυτευτούς, αυτούς δηλαδή που εμφανίζονται στην πολιτική όχι γιατί έχουν μια πορεία στην κοινωνία αλλά γιατί επιλέχθηκαν κάποια στιγμή από κάποιο κλειστό σύστημα εξουσίας να διαχειριστούν ένα κομμάτι της. Κοντόφθαλμος είναι αυτός που δεν βλέπει την πραγματικότητα και αυτός που αρνείται να την αντιληφθεί.

Σχολιάστε