Εκτός ΠΑΣΟΚ και η Μπατζελή;

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, σε δηλώσεις της στον Βήμα 99,5. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνεχείς μεταλλάξεις και τις κυλιόμενες συμμαχίες. Ένας αρχηγός με νωπή εντολή, τη στιγμή που είναι δύσκολο να πετύχει σύγκλιση απόψεων με τους βουλευτές του και όταν αυτή η σύγκλιση επιτυγχάνεται με πλασματικό τρόπο, συγκυριακό, ο ίδιος τον αποδυναμώνει και ανατρέπει τη στοιχειώδη συνοχή που υπάρχει στον ιστό του κόμματος» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Μπατζελή, η παραίτηση του κ. Βενιζέλου το χρονικό αυτό διάστημα «είναι πάρα πολύ δύσκολη διότι θα διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης και η έξωθεν καλή της παρουσία, όμως νομίζω ότι η χθεσινή διαχείριση της τελευταίας στιγμής έχει αποδυναμώσει τις δυνάμεις του ‘στρατεύματος’ του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη για την επόμενη ημέρα».

Στο ερώτημα εάν μπορεί να τοποθετήσει χρονικά την αλλαγή ηγεσίας, η κ. Μπατζελή απάντησε:

«Ο πολιτικός χρόνος δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε στα πολιτικά κόμματα ούτε στην κυβέρνηση. Ζούμε πλέον με τα δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ χρονικά να προδιαγράψω, όπως δεν μπορώ να προδιαγράψω ότι οι επερχόμενες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, το οποίο προσωπικά για εμένα έχει θρυμματιστεί κι αν συνεχίσει έτσι θα συνεχίσει ακόμα να γίνεται σκόνη χωρίς να υπάρχει συνολική άποψη, δεν μπορώ να πιστεύω ότι οι εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα θα είναι π.χ. τον Φεβρουάριο».

Η κ. Μπατζελή δήλωσε επίσης ότι παρακολουθεί «εμβρόντητη» μία «παλαιοκομματική τακτική αλισιβεριού μέσα στο πολιτικό μου κόμμα, στο οποίο μέχρι πρότινος θεωρούσα ότι ανήκω».

«Από εκεί και πέρα θα συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική, αλλά και στα ζητήματα του μέλλοντος της χώρας» κατέληξε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s