Ποιος δε λέει την αλήθεια;

Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος οι δηλώσεις Στουρνάρα και Βενιζέλου – Κουβέλη σήμερα μετά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.

Είναι ξεκάθαρο πως κάποιος δε λέει την αλήθεια ή για να είμαι πιο ακριβής μέρα με τη μέρα γίνεται φανερό πως πολύ γρήγορα ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης με τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση.

«Ελάσσονα ζητήματα» παραμένουν, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να κλειδώσει το πακέτο των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ.

Όπως δήλωσε μετά από τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, «το βασικό σενάριο έχει οριστικοποιηθεί». Διευκρίνισε πάντως ότι συζητείται ακόμη το θέμα των ειδικών μισθολογίων. .

«Όχι στις οριζόντιες περικοπές – όχι σε περαιτέρω μάτωμα της κοινωνίας», επανέλαβε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας πως η προσπάθεια για την εξεύρεση των 11,5 δισ συνεχίζεται «με βάση αυτούς τους άξονες που διεκδικώ να υπάρξουν».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως :

«Στη σημερινή συνάντηση δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες για τα μέτρα χρειάζεται επεξεργασία σε επίπεδο επιτελείων και αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες» , προαναγγέλλοντας και νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Τώρα ποιος κρύβει την αλήθεια θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε είτε έτσι είτε αλλιώς το πρόγραμμα των μέτρων θα πέσει βαρύ στο κεφάλι των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο για να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο αλλά να κάνει πολύ πιο δύσκολη την προσπάθεια επιβίωσης του λαού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s