«Διάλυση ΞΑΝΑ»

Διαλύεται το κόμμα «δημιουργία ξανά» του Θ. Τζήμερου, τον οποίο (ομού με τον Στ. Μάνο) πλασάρισαν ως φορέα νεοφιλελεύθερης εξυγίανσης του πολιτικού σκηνικού.

Στελέχη του παραιτούνται, στηλιτεύοντας τις διαδικασίες λειτουργίας ενός μηχανισμού που βασίζεται στην «ενός ανδρός αρχή». Ο Εμ. Επιτροπάκης, μ’ επιστολή του, κατηγορεί τον Θ. Τζήμερο πως «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον σοφέρ και την γραμματέα του», ενώ αναφέρεται σε δήλωση του προέδρου «στην αναγκαιότητα στήριξης από το συγκρότημα Αλαφούζου».

Ο αντιπρόεδρος της «δημιουργίας ξανά» Κ. Λουκόπουλος μιλά (μαζί με μια σειρά μελών του πολιτικού συμβουλίου, στην επιστολή παραίτησής τους) για «ανακολουθία δηλώσεων και αποφάσεων».

Βέβαια η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει μετά την αποκάλυψη του περιεχόμενου της επιστολής Τζήμερου προς την καγκελάριο Μέρκελ, που είχε σταλεί τον Οκτώβρη του 2011. Σε αυτή την αποκαλεί «εξοχότατη» και της ζητά δουλικά «βοηθήστε μας να το πετύχουμε» -το «αναμορφωμένο» ελληνικό κράτος.

Τελικά αποδεικνύεται το «όλα εδώ πληρώνονται».

Advertisements

2 thoughts on “«Διάλυση ΞΑΝΑ»

  1. Ανεμομαζώματα… Διαολοσκορπίσματα. Ο Τζήμερος κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει βουλευτής… Απλά τώρα αποκαλύπτεται. Και καλά κάνουμε και το αποκαλύπτουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s