Ήρεμα, ήρεμα … δεν είναι τρομοκράτης!

Μου αρέσει αυτού του τύπου η δημοσιογραφία! Γιατί μπορεί να είναι στρατευμένη αλλά ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για τις προθέσεις της. Δεν υποκρίνεται. Και όταν στοχεύει ανθρώπους εύκολα αντιλαμβάνεσαι το γιατί το κάνει.

Στις πολύ μυστήριες αυτές εποχές το να σου επιτίθεται το «Συγκρότημα» είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Εντάξει είναι γνωστό ότι Ψυχάρης και Σία έχουν κάνει την επιλογή τους. Θέλουν ελεγχόμενες εξελίξεις και άρα και τους ανθρώπους που θα τις τρέξουν. Δεν είναι τυχαία η ερωτική τους διάθεση για συγκυβέρνηση και μετά τις εκλογές, ούτε βεβαίως τυχαίο το γεγονός ότι παίζουν τα ρέστα τους για τους πολιτικούς έρωτες τους που ακούν στο όνομα Σαμαράς και Βενιζέλος.

Κάθε άλλη φωνή, ενοχλητική και εν δυνάμει επικίνδυνη, πρέπει να σιωπήσει. Πρέπει να φοβηθεί. Πρέπει να υποταγεί.

Για αυτό και η πρωτοφανής επίθεση την επομένη της ανακοίνωσης του ρεύματος, στο Γιάννη Ραγκούση.

Διάβασα το συγκλονιστικό άρθρο της Λώρη Κέζα! Πέρα από την εμπάθεια υπάρχει και ένα επίπεδο ασύντακτης βλακείας που προσεγγίζει στα όρια της προβοκάτσιας.

Απολαύστε το ΕΔΩ!

Αρκεί και μόνο το :

«Ο κ. Ραγκούσης αναφέρεται σε έξι μεγάλες αλήθειες. Η αλήθεια είναι ότι αν καλύπταμε το όνομά του θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι το κείμενο προέρχεται από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ή τέλος πάντων από κάποιο νέο σχήμα «Για την Ελλάδα ρε γμτ».»

Εντάξει το καταλάβαμε.

Ακολουθεί ο Βηματοδότης:

«Ο κ. Ι. Ραγκούσης δεν φρόντισε να διατυμπανίσει τον ενθουσιασμό του που ο νέος πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα είναι ο κ. Ευ. Βενιζέλος, πολύ απλά γιατί η εξέλιξη δεν του αρέσει καθόλου. Ποτέ δεν συμπάθησε τον νέο πρόεδρο και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ωστόσο, ο κ. Ραγκούσης δεν απάντησε με «αιχμηρές δηλώσεις» αλλά με μια πλατφόρμα θέσεων 3.770 λέξεων για το μέλλον της προοδευτικής παράταξης όπου η λέξη ΠΑΣΟΚ αναφέρεται 10 φορές. Πρόκειται για μια καλύτερη επεξεργασία ιδεών και θέσεων που κατά καιρούς παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και ο στόχος είναι αφενός να ενισχύει το βουλευτικό προφίλ του εν’ όψει των εκλογών και αφετέρου να καταγραφεί ως εκφραστής όσων (λίγων προς το παρόν…) εκσυγχρονιστών στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμοι να «αποθεώσουν» τον νέο πρόεδρο».

Όλα τα λεφτά το «λίγων προς το παρόν»!

Διαβάστε το σχόλιο του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Και η «παρέμβαση» κλείνει ραδιοφωνικά με τη συνέντευξη Τζάκρη στο ΒΗΜΑ FM, όπου η κυρία βουλευτής δηλώνει: «Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας κηπουρός του Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλώντας τον μάλιστα, «κατ’ απονομή υπουργό» που «δεν κρίθηκε ποτέ από τον λαό……..»

Βέβαια αν αναρωτηθεί κανείς ποια είναι η κυρία Τζάκρη θα μπορέσει να πει πολλά! Ευνοούμενη ποιανού; Ο κόσμος το’ χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι! Μπορεί να συνεργάστηκε με τον «κηπουρό» στο Υπουργείο Εσωτερικών (δεν ξέρω αν έπαιζε τη γλάστρα) με φοβερές επιδόσεις σε ότι ανέλαβε! Να θυμίσω απλά ότι ήταν υπεύθυνη για την πολιτική για τους μετανάστες, όπου απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει!  

Και προφανώς αυτή η φοβερή της παραγωγικότητα την οδήγησε εκτός Κυβέρνησης ( δεν λαμβάνονται σοβαρά τα υπόλοιπα που κατά καιρούς είδανε το φώς της δημοσιότητας για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, τη γνωστή ιστορία του Μουσείου, των διορισμών συγγενών προσώπων κ.τ.λ.)

Έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της υποδοχής του ρεύματος από το «Συγκρότημα»!

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας υπήρξε ουσιαστική κριτική επί των θέσεων και των απόψεων που εκφράστηκαν με την κίνηση Ραγκούση!

Μα θα μου πείτε τι άλλο ήθελες. Το μήνυμα στάλθηκε με τόσο καθαρό τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση!

Το μόνο λάθος τους ήταν ότι δεν έχουν αντιληφθεί πως δίνουν πόντους σε όσους χτυπάνε και άθελα τους έδωσαν τις πιο καλές συστάσεις στην πρωτοβουλία αυτή.

Για να δούμε τη συνέχεια…

One thought on “Ήρεμα, ήρεμα … δεν είναι τρομοκράτης!

  1. Παράθεμα: Ήρεμα, ήρεμα … δεν είναι τρομοκράτης!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s