Κάψα εξουσίας

Διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ μέχρι πρότινος, ο Π. Καψής δεν δυσκολεύτηκε να βρει νέα επαγγελματική ενασχόληση. Ανέλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπαδήμου, την οποία λιβάνιζε δεόντως από τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Είναι το τρίτο δημοσιογραφικό στέλεχος, μετά τον Θ. Ρουσόπουλο και τον Β. Αντώναρο στα χρόνια της ΝΔ, που επανδρώνει ένα τέτοιο νευραλγικό -για την κυβερνητική προπαγάνδα- πόστο.

Καταβυθίζοντας τις όποιες αμφιβολίες είχαν απομείνει, για τις αγαστές σχέσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους της πρώτης, της δεύτερης και της τέταρτης εξουσίας. Ας μην διεκτραγωδήσουμε την κατάσταση, με τα τετριμμένα περί «χαμένης τιμής», «εκπτώσεις αρχών» και τα συναφή.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται γι’ αυτές. Εδώ δεν ισχύει το «τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Εν προκειμένω υπάρχει πλήρης αρμονία ανάμεσα στο πριν και το νυν.

Για το παρασκήνιο της τοποθέτησης του Παντελή Καψή στη νέα κυβέρνηση Παπαδήμου, ας αναζητηθεί καλύτερα στη σχέση του δημοσιογράφου με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση. Και στη σχέση του τελευταίου με τον πρωθυπουργό Παπαδήμο!

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Γιαννίτσης έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΔΟΛ, ενώ διατηρούσε και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρώην διευθυντή και νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Επίσης σημειώστε ότι Γιαννίτσης ήταν προσωπική επιλογή του Παπαδήμου, αφού η φιλία τους μετράει χρόνια και στην πραγματικότητα αποτελεί τον πλέον έμπιστο του στο κυβερνητικό σχήμα.

Απλά πράγματα δηλαδή…

Advertisements

One thought on “Κάψα εξουσίας

  1. Παράθεμα: Κάψα εξουσίας « Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s