Παραιτήσεις στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας

Παραιτήσεις τριών μελών της είχαμε στη σημερινή συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λάρισας, κάνοντας ακόμα πιο φανερό το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σήμερα. Ο Στέφανος Λιόντης αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε., ο Κώστας Κούτρας πρώην γραμματέας Ν.Ε. και από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα και ο Κώστας Σοφός, συνδικαλιστής στον ΟΣΕ με μεγάλη παρουσία στα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τις παριατήσεις τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεση τους στις ασκούμενες πολιτικές αλλά και την απαξίωση του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ.

Οι συγκεκριμένες παραιτήσεις καταδεικνύουν το τεράστιο οργανωτικό και πολιτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του βρίσκεται απενεργοποιημένη την ίδια στιγμή που η θητεία των οργάνων του έχει λήξει ήδη από τον περασμένο Μάιο.

Αν στις σημερινές παραιτήσεις προστεθεί και η μόνιμη απουσία από τις συνεδριάσεις τουλάχιστον άλλων τριών εκλεγμένων μελών της, είναι προφανές όχι μόνο το πρόβλημα στο κορυφαίο όργανο του ΠΑΣΟΚ στο νομό.

Καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο οργανωμένο ΠΑΣΟΚ. Και ακολουθούν και άλλες εξελίξεις…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s