Μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω…

Θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο του καλοκαιριού!

Άλλωστε μόνο σαν τέτοιο μπορεί κανείς να το δει. Αναφέρομαι στην συνέντευξη Λοβέρδου και στην «απειλή» προς όλους, ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί και να φύγει!

Σε συνέντευξή του στην Real News, δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό; Να φύγουμε να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι… Να δούμε θα τα κάνουν καλύτερα;»

Βέβαια μετά από τις παρακλήσεις χιλιάδων πολιτών, ψηφοφόρων του, των ηγετών της ΕΕ κ.τ.λ. φαίνεται ο κ. Λοβέρδος θα παραμείνει στη θέση του, μέχρι την επόμενη φορά που το θερμόμετρο θα χτυπήσει 40άρι!

Αν όμως νομίζετε ότι είναι παιχνίδια του καλοκαιριού γελιέστε:

Τον Οκτώβριο πάλι απειλούσε ότι θα αναχωρήσει από το Υπουργείο αν δεν υλοποιούσε τους στόχους του!

«θέλω να προεξοφλήσω με κατηγορηματική δέσμευση ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει υπουργός Υγείας και να παραμείνει στο υπουργείο αυτό, αν μέσα στους επόμενους έξι μήνες δεν υλοποιηθούν τα παραπάνω».

Και επειδή έγιναν όλα όπως υποσχέθηκε, για αυτό και παρέμεινε…(sic)

Η αλήθεια είναι ότι επικράτησε ένας πανικός στις παραλίες μόλις οι λουόμενοι έμαθαν την είδηση. Σε ένδειξη συμπαράστασης στον υπό πίεση Υπουργό διοργανώθηκαν συλλαλητήρια, ξένοι ηγέτες επικοινώνησαν μαζί του για να τον μεταπείσουν, ενώ δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επιστολές τους απαιτούν να μη χαθεί από το πολιτικό προσκήνιο αυτός ο πολιτικός!

Σε αυτό το κλίμα ενώνω την αγωνία μου και τις προσευχές μου υπέρ της παραμονής του, αφιερώνοντας του το παρακάτω τραγουδάκι του Γιάννη Πάριου.

Και μία τελευταία παράκληση: Εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κανείς να τραβήξει κανένα αυτί; Είμαστε δηλαδή υποχρεωμένοι να ακούμε το μακρύ και το κοντό του κάθε πονεμένου και πιεσμένου «δελφίνου»;

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s