Κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων της Θεσσαλίας

Σε σημαντικές αποφάσεις κατέληξε η χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.
Σε ότι αφορά τις 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕΣΥ για 6, 7, 8 και 9 Απριλίου, αποφασίστηκε η συμμετοχή με τρίωρες στάσεις εργασίας.
Αποφασίστηκε επίσης να κηρυχτεί 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Απριλίου στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας» Λάρισας διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων στους συνάδελφους δημοσιογράφους και να μην αλλάξουν οι εργασιακές σχέσεις, ενώ θα παρέμβει στο δήμαρχο Βόλου Παν. Σκοτινιώτη υπέρ των δημοσιογράφων του Δημοτικού Ραδιοφώνου Βόλου, που παραμένουν απλήρωτοι.
Όπως σημειώνεται στο ενημερωτικό δελτίο «η απόφαση για την απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί μήνυμα προς την πλευρά των εργοδοτών ότι με δυναμικές κινητοποιήσεις θα αντιδρά στο εξής σε κάθε περίπτωση στην οποία δεν τηρούνται οι συμβατικές τους υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους καθώς εκτιμήθηκε ότι η αντοχή των εργαζομένων έφθασε πλέον στα όριά της.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s