Με την Ντόρα ο Γ. Δημητρακόπουλος

Ο πρώην «γαλάζιος» Λαρισαίος ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πέρασε στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπως ξεκαθάρισε με δήλωσή του μετά τη συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία ως νέο πολιτικό κίνημα δείχνει αποφασισμένη με τις προτάσεις και τις επιλογές της, να συμβάλλει αφενός στη κατεύθυνση της ανασυγκρότησης της πατρίδας μας, αφετέρου στη βελτίωση της θέσης και της προσφοράς της στο Ευρωπαϊκό και το Διεθνές στερέωμα.

Με αυτό ως δεδομένο θέτω και εγώ τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία μου στους τομείς των διεθνών σχέσεων και της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας στις τάξεις της» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος μετά τη συνάντηση.

H Ντόρα Μπακογιάννη του ανέθεσε την ευθύνη του τομέα εξωτερικής πολιτικής.

One thought on “Με την Ντόρα ο Γ. Δημητρακόπουλος

  1. Αν θυμάμαι καλά, που θυμάμαι καλά, ο Γ. Δ. ήταν ιδρυτικό μέλος της Πολιτικής Άνοιξης, του Αντώνη Σαμαρά. Και τότε, το ίδιο πόστο είχε αναλάβει. Μέχρι να τον καλέσει ο συγχωρεμένος ο Έβερτ να επανακάμψει στο μαντρί. Ως επιβράβευση της επιστροφής του στο ¨μαντρί» έλαβε τη θέση του ευρωβουλευτή, που τη διατήρησε άλλη μια πενταετία, επί του τέως καταλληλότερου.
    Φαίνεται, λοιπόν, πως του πηγαίνουν του Γιώργου τα νέα σχήματα. Για μια περίοδο, τουλάχιστον…
    Υ.Γ.: Τότε είχε αφήσει τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη για το κόμμα του Α. Σαμαρά. Τώρα το κάνει ανάποδα. Αφήνει τη Ν.Δ. του Σαμαρά για να πάει στο κόμμα της κόρης του Μητσοτάκη.
    Αν τον πάρει χαμπάρι ο Λαζόπουλος….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s