Κάνανε το τραπέζι στον Σαμαρά και το άφησαν απλήρωτο!!!

Γέλιο ατελείωτο με την αποκάλυψη ότι όταν στις 3 Σεπτεμβρίου,  ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τα Αμπελάκια, οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ άφησαν απλήρωτο το τραπέζι που του έκαναν!

Όπως έγραψε τοπική εφημερίδα η «αποκάλυψη» προφανώς ήρθε από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που μπορεί να είναι νεοδημοκράτης , δεν είναι όμως διατεθειμένος σε περιόδους οικονομικά δύσκολες να χαρίσει τα χρήματα του σε κανέναν!

Προκαλεί βεβαίως αλγεινή εντύπωση το γεγονός καθώς μαζί με τον Σαμαρά ήτανε οι βουλευτές του κόμματος από ολόκληρη τη Θεσσαλία, δεκάδες κομματικά στελέχη, υποψήφιοι Δήμαρχοι και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Όλοι φάγανε και … την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια!

Η φωτογραφία από το τραπέζι είναι αποκαλυπτική!!!

Τι να πει κανείς και πώς να δικαιολογήσει την απίστευτη ξευτίλα;

Σχολιάζει σήμερα ο Ζ στα ψιθυριστά της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»:

«Εκτέθηκαν άσχημα οι νεοδημοκράτες μ’ αυτό το απλήρωτο τραπέζι στα Αμπελάκια. Όχι που διαφώνησαν ποιος θα βάλει τα λεφτά αλλά που προέκυψε αυτή η εικόνα με εκείνους τους γαλάζιους παράγοντες και παραγοντίσκους που στριμώχτηκαν να φάνε και να πιούν. Τζάμπα.

Άντε καλά να τραπεζώσουν τον πρόεδρο και τη συνοδεία του, ξένοι άνθρωποι επιβάλλεται να φιλοξενηθούν και δεν ετίθετο και ζήτημα με το μπόι του λογαριασμού. Όχι όμως όλους τους παρατυχόντες… Οι οποίοι αφού δεν είναι τώρα στην εξουσία βρήκαν άλλο τρόπο διατροφής;

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πάντως φυσικά και δεν γίνεται να πληρώσει η κοινότητα Αμπελακίων, δηλ. το δημόσιο Ταμείο. Το κεντρικό τραπέζι με τον Αν. Σαμαρά και τους στενούς του συνεργάτες βεβαίως και μπορεί τα υπόλοιπα προφανώς απαγορεύεται…»

Εμ.. τόσα χρόνια έμαθαν να τρώνε!!! Δεν έμαθαν να πληρώνουν…

Τελικά το λογαριασμό ποιος θα τον πληρώσει;;;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s