Πόντιος Πιλάτος ο Νομάρχης Λάρισας!

Δεν φτάνει που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι!

Αυτή η παροιμία ταιριάζει στην εξέλιξη της υπόθεσης ΒΙΟΚΕΡΑΛ, μετά και τη συνέντευξη του Νομάρχη Λάρισας ο οποίος για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ως υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος στο Νομό!

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Κατσαρός υποστήριξε ότι το εργοστάσιο δεν λειτουργούσε (!) αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και οι υπόλοιποι εργάζονται κανονικά!

Μάλιστα εκπρόσωποι των εργαζομένων στη ΒΙΟΚΕΡΑΛ αλλά και του Ε.Κ. Λάρισας το προηγούμενο διάστημα έκαναν σειρά επαφών προκειμένου να αναδείξουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την μη καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται!

Ο κ. Κατσαρός επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες στην πολιτεία και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος απειλώντας και με μήνυση την ειδική γραμματέα του ΥΠΕΡΑ, κ. Καραβασίλη για τα όσα υποστήριξε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή!

Είπε ο Νομάρχης Λάρισας:

« Θα της υποδείξουμε να διαβάσει καλά τη νομοθεσία. Αν έχει ευαισθησία να πάει στην Υπουργό της και να ανακαλέσει την άδεια καύσης πετ-κοκ. Δεν θα μας εγκαλεί για τις αρμοδιότητες που έχουμε.

Έχουμε κάνει τα μέγιστα και αυτή τα ελάχιστα!»

Και κατέληξε με την απειλή αγωγής :

«Θα της κάνω αγωγή για να μάθει ελληνικά και το τι σημαίνει διοίκηση!»

Προφανώς ο κ. Νομάρχης προσπαθεί να αποκρύψει για μια ακόμη φορά αυτό που γνωρίζει όλοι. Ότι πίσω από τη λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης βρίσκονται οι ευθύνες όλων όσων υποτίθεται είχαν αναλάβει όρκο για την προστασία των πολιτών .

Κάποιος όμως έκλεισε τα μάτια όταν το εργοστάσιο λειτουργούσε!

Παρανόμως; Δεν πάρθηκε ποτέ τέτοια απόφαση; Από μόνη της η ΔΕΗ έδωσε ρεύμα; Κάποιος όμως είναι υπεύθυνος από το νόμο για να το ελέγξει. Και υπεύθυνος για τον έλεγχο είναι ο Νομάρχης! Και κανένας άλλος.

Προφανώς το ξέχασε.

Ο ίδιος μάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με σημερινή του έγγραφη αναφορά, με την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση για κλείσιμο της εταιρείας δεν κάνει καμία αναφορά στη μη λειτουργία της επιχείρησης!

Κάποιος μας δουλεύει και μας δουλεύει άσχημα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s