Την προσέλαβαν για να φυλάει …κάτι που δεν υπάρχει!

Ο τρόπος με τον οποίο πολλοί τοπικοί «άρχοντες» λειτουργούν, είναι λίγο – πολύ γνωστός. Ο τρόπος όμως με τον οποίο προσπαθούν να βολέψουν τα «δικά τους» παιδιά είναι προκλητικός, κυρίως για χιλιάδες νέους που αντιμετωπίζουν την ανεργία, με προσόντα τυπικά και ουσιαστικά περισσότερα όσων πλαγίως προσλαμβάνονται και απασχολούνται.

Σε Δήμο των Τρικάλων – σύμφωνα με καταγγελία πολίτη – πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσλαμβάνει αρχικά σε 5μηνο πρόγραμμα την κόρη του.

Ένα μόλις μήνα μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης της προσλαμβάνεται σε 18μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εκτός ΑΣΕΠ, παρόλο που θα έπρεπε να είναι άνεργη τουλάχιστον τους προηγούμενους 6 μήνες ( αυτή βεβαίως εργαζότανε στο προηγούμενο πρόγραμμα).

Η πρόσληψη της γίνεται με την ειδικότητα ΔΕ Φύλακας Αγροκτήματος Δήμου, ενώ ο συγκεκριμένος Δήμος δεν έχει κάποιο αγρόκτημα στη δικαιοδοσία του!

Εμφανίζεται μάλιστα όχι να φυλά αγροκτήματα αλλά να κάθεται όλη μέρα σε γραφείο του Δήμου, προκαλώντας το κοινό αίσθημα!

Το εξωφρενικό στην υπόθεση είναι ότι θα μοριοδοτηθεί από ένα πρόγραμμα χωρίς να ασχολείται με το αντικείμενο για το οποίο προσλήφθηκε.

Το αιώνιο ελληνικό βύσμα σε όλα του το μεγαλείο.

Ακούει κανείς;;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s